Over dit blog

Foto David WilkersonDit blog is een bediening van Teen Challenge Nederland en is technisch opgezet door HIS Media. Dit weblog heeft als doel om de “Daily devotionals” (overdenkingen) en “Pulpit series” (preken) van David Wilkerson te vertalen naar het Nederlands. Dit zodat mensen die de engelse taal niet beheersen toch gezegend en bemoedigd kunnen worden door deze boodschappen.

Als u meer wilt weten over Teen Challenge Nederland en het werk wat we doen, ga dan naar http://www.teenchallenge.nl/

David Wilkerson heeft Teen Challenge in 1958 opgericht en is misschien nog wel het meest bekend vanwege zijn jongere jaren toen hij door God geroepen werd om ni New York te werken onder kansarme straatjongeren – veelal bendeleden – voor wie moorden, drugsgebruik, prostitutie en criminaliteit aan de orde van de dag waren. In de wereldwijde bestseller “het Kruis in de Asfaltjungle” beschrijft David Wilkerson zijn ervaringen in de getto’s van New York.

Ik hoop dat dit blog u tot zegen zal zijn en u zal bemoedigen om de wedloop uit te rennen.

 

David Wilkerson 19 mei 1931 – 27 april 2011

Copyrights
De rechten van dit blog berusten bij Teen Challenge Nederland, óók waar dat niet expliciet is aangegeven. De bepalingen van de Auteurswet zijn daarop volledig van toepassing.

Het is toegestaan om afdrukken te maken van de overdenkingen om gratis te verspreiden onder uw vrienden, alle andere vormen van reproductie zijn niet toegestaan. Bij onrechtmatige publicatie, op welke wijze dan ook, buiten het blog van davidwilkerson.teenchallenge.nl moet rekening worden gehouden met copyrightclaims. Zonder verkregen toestemming is het niet toegestaan dit blog of delen van de inhoud daarvan, tekst, beeld of foto’s, in herschreven, bewerkte of originele vorm, beschikbaar te stellen op een website of netwerk, openbaar of besloten. Ook geheel, danwel gedeeltelijk, framen van pagina’s met inhoud is in strijd met het geldend auteursrecht en vergt voorafgaand verkregen schriftelijke toestemming.

U mag wel een link op uw website plaatsen naar een van de overdenkingen, u kunt hiervoor gebruik maken van de aangeboden RSS feed.

15 thoughts on “Over dit blog

 1. beste schrijver,vertaler,
  hartelijk bedankt voor deze dagelijkse vertaling. ik ben er heel blij mee. Ik stuur hem ook door naar mensen in mijn omgeving die ook interesse hebben voor de woorden van David!
  misschien is het handig om ook bij google vermeld te worden. ik ben nl. toevallig op deze site gekomen, maar heb geen idee meer op welke wijze.

  • j.hulsebosch

   Geweldig jeanet, een mooie bemoediging om dagelijks deze site te lezen. ik heb hem ook al weer doorgestuurd. groetjes, janny

  • Eveals jansen ben ik ook blij met de bogs. Alleen jammer dat ik ze niet eerder kende.

 2. donkervrij

  Wat een mooie site is dit.
  Komt het binnenkort ook in het Arabisch?
  Dat zou ook heel mooi zijn he.

 3. hoe kan ik me uitschrijven van de automatische e mails? Ik kan wegens omstandigheden een tijdje niet gebruik maken van mijn p.c..maar ik nergens vinden waar je je kunt uitschrijven.

  • Hoi Suzan, als het goed is staat onderin de e-mail een uitschrijf / unsubscribe link waarmee je je kunt afmelden

 4. Ronny Blaak

  de Vader wil iedereen bedanken die betrokken is bij de vertaling van de preken & overdenkingen in het Nederlands in Jezus naam. Jah Bless & Halloe Jah

 5. Fijn dat het nu ook hier weer doorgang kan vinden, God bless

 6. Hallo

  ik heb me al twee keer aangemeld voor de automatische email, maar ik krijg geen email toegestuurd om het te bevestigen

  met vriendelijke groet Frans

 7. Geweldig werk met een dankbaar hart lees ik de vele overdenkingen en hoop dat dit blog nog veel mensen mag onderwijzen inspireren bemoedigen en de weg mag wijzen God Bless you al!!

 8. ik volg ze ook nog steeds graag

 9. Koos Isarin

  Ook voor mij zijn deze overdenkingen dagelijks een troost en bemoediging voor mijn ziel. God zegene U in deze bediening!

 10. Wat een waardevolle vertalingen van Gods woord, Dank u God voor het leven van deze man en voor zijn vruchtbare werk

 11. Prijst God voor deze boodschap van bemoediging indeze hektische tijd,een tijd lang heb ik dit niet ontvangen of is er een nieuw begin gemaakt.
  Ik hoor het graag,Gods rijke zegen op dit mooie werk wat Hij in ons wil uitwerken.
  Bart Ros

Geef een reactie

Volgen

Blijf op de hoogte van nieuwe berichten via uw Postvak In

Voeg je bij andere abonnees: